Flip book element

Banner voor digitale handtekening

0,00

Deze digitale banner kan toegevoegd worden aan elke email die je verstuurt om zo deze actie onder de aandacht te brengen.

 

Categorie:
Lees meer

Toonbank pancarte doneeractie

0,00

Deze A5- pancarte kan op een toonbank, vensterbank, … geplaatst worden waarbij klanten/gebruikers/donateurs eenvoudig de QR-code kunnen scannen om een donatie te doen aan de Lotus Care Foundation.

Categorie:
Lees meer

Kleine sticker doneeractie

0,00

Deze kleine sticker is handig om op enveloppen, brieven, postpakketjes, …  te kleven om zo deze actie onder de aandacht te brengen en mensen aan te zetten om een donatie te doen.

Categorie:
Lees meer

Grote sticker doneeractie

0,00

Deze sticker(s) wordt(worden) je gratis toegestuurd.   Een foto doorsturen van waar deze sticker een plaatsje heeft gekregen, is zeker welkom ;-).

Categorie:
Lees meer

Armbandje lotusbloem

5,00

Elegant armbandje van roestvrij staal.  Verkleurt niet.

Categorie:
Lees meer

CareCard60

60,00

CareCard (cadeaubon) kan ingeruild worden bij een erkende Beauty- , Make-up-, Hair of Care Professional Oncologie voor een ontspannende verzorging, make-up of massage of bij een erkende Hair Professional Oncologie voor een deugddoende haar- en hoofdhuidverzorging, advies,… in de eigen buurt.

Categorie:
Lees meer

CareCard30

30,00

CareCard (cadeaubon) kan ingeruild worden bij een erkende Beauty-, Make-up-, Hair- of Care Professional Oncologie voor een ontspannende verzorging, make-up of massage of bij een erkende Hair Professional Oncologie voor een deugddoende haar- en hoofdhuidverzorging, advies,… in de eigen buurt.

Categorie:
Lees meer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.