24 februari 2019 : THE FIDDLER AND THE DIVA

Alvast opnieuw een mooi evenement om naar uit te kijken ‘The Fiddler and the Diva…’. An Lauwereins, sopraan met allure gaat de strijd aan met Hans Van Kerckhoven, duivelskunstenaar op de viool. Deze hilarische competitie wordt een vier sterren muzikale krachtmeting. In deze veelzijdige show ijveren ze om de ereplaats en steken elkaar stokken in de wielen. Wie haalt het? Stem of strijkstok? Of leggen ze hun geschillen bij? Erwin Deleux mag hen begeleiden op de piano. Of hij dat leuk vindt, ziet u in The Fiddler and the Diva….

–> Inschrijven

Slotwoord door vice-eersteminister Kris Peeters


28 oktober 2018 : De Notenkraker

Zondag 28 oktober 2018 wordt een interessante en betoverende familiedag ten voordele van de Lotus Care Foundation.

Over de film

Het enige wat Clara (Mackenzie Foy) wil is een sleutel, een unieke sleutel, die een doos met een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder kan openen.  Een gouden draad, haar aangeboden tijdens het jaarlijkse vakantiefeest van peetvader Drosselmeyer (Morgan Freeman), leidt haar naar de felbegeerde sleutel die prompt verdwijnt in een vreemde en mysterieuze parallelle wereld.

TICKETS

Avant-première 28 oktober 2018 in siniscoop Sint-Niklaas.  Tickets kunnen besteld worden op https://www.siniscoop.be/sint-niklaas/films/event-the-nutcracker-and-the-four-realms-7937 en aansluitend kan gereserveerd worden voor een uitgebreide brunch in Hotel Beveren op http://www.restaurantnest.be/reserveer/evenementen .  Een leuke dag voor jong (met gratis kinderanimatie) en oud (met interessante lezingen door Prof. Delforge – voorzitter Leuvens Kankerinstituut en Lon Holtzer – Vlaams zorgambassadeur kabinet Vandeurzen) vol verrassingen.

Steun

Disney Pixar schenkt de helft van elk filmticket aan de Lotus Care Foundation, Hotel Beveren schenkt 10% per brunch aan de Lotus Care Foundation.


26 november 2017 : COCO

 

Noteer met stip zondag 26 november 2017 in je agenda voor een familie Disney-dag in primeur in samenwerking met Disney Pixar.

“The rest of the world may follow the rules, but I must follow my heart.”
This fall, experience our all-new comedy adventure.

TICKETS

Avant-première COCO op 26 november in siniscoop Sint-Niklaas is online.  Tickets kunnen besteld worden op https://www.siniscoop.be/sint-niklaas/films/coco-event-7466 en aansluitend kan gereserveerd worden voor een Mexicaans getinte brunch in Hotel Beveren op http://www.restaurantnest.be/live-cooking . Een leuke dag voor jong en oud vol verrassingen.

Over de film

Muziek is bij de familie van Miguel een groot taboe en absoluut verboden. Een vreselijke straf voor een jongen wiens ultieme droom is een groot muzikant te worden, net zoals zijn idool Ernesto de la Cruz. Vastbesloten om zijn talent te bewijzen, komt hij door een samenloop van omstandigheden terecht in het prachtige, kleurrijke land van de doden. Daar raakt hij bevriend met Hector, een leuke, maar sluwe jongen. Samen beleven ze een buitengewoon avontuur waarop ze het ware verhaal over Miguels familie zullen ontdekken.

De nieuwe animatiefilm Coco van Pixar Studios verschijnt vanaf 29 november in de Belgische bioscopen en werd geregisseerd door Lee Unkrich (Toy Story 3), co-geregisseerd door Adrian Molina (story artist Monster’s University) en geproduceerd door Darla K. Anderson (Toy Story 3).

Steun

Disney Pixar schenkt de helft van elk filmticket aan de Lotus Care Foundation, Hotel Beveren schenkt 10% per brunch aan de Lotus Care Foundation.4 december 2016 : Belgium Brass in concert

Een unieke en onvergetelijke ervaring van het koperensemble Belgium Brass dat ontstaan is uit het voormalig kwintet Belgian Brass Soloists.

  • Plaats : Hotel Beveren, Gentseweg 280, 9120 Beveren-Waas
  • Tijdstip : 10u30
  • Inkomprijs : gratis

De Lotus Care Foundation en de CareCard worden er voorgesteld in aanwezigheid van een aantal prominenten en een slotwoord door Mevr. Marianne Thyssen, Europees commissaris.

Aansluitend kan, vrijblijvend, van een zorgvuldig samengestelde culinaire lunch worden genoten in het Hotel aan 45,00 euro all-in/pp waarvan telkens 15% aan de Lotus Care Foundation wordt geschonken.   Inschrijven kan hier.

Alle info